AALTO PUUSTUDIO: KORE

Aalto-yliopiston puustudion opiskelijoiden luoman Kore-majan kompaktit tilat kietoutuvat rakennuksen toiminnallisen sydämen ympärille. Toiseen päädyssä on oleskelu- ja ruokailutila. Makuuparvi sijoittuu ilmeikkään kattorakenteen ja suuren kattoikkunan alle. Majassa yöpyvät voivatkin nauttia vuoteessaan näkymästä yötaivaalle.

Tervetuloa Koreen

Kore on tehty tilaa säästäen. 

Talon ytimeen on pakattu tekniikka ja kaikki välttämättömät toiminnot; ruoanlaitto, peseytyminen ja työskentely. Alakerrassa on pieni oleskelutila ja yläkerta on omistettu lepäämiseen ja valoisien kesäöiden tai tähtien tarkkailuun. Puuta on käytetty runsaasti, karheasta kuusivanerista oksattomaan koivurimaan. Talo on suunniteltu ja rakennettu yhteistyönä Aalto-yliopiston Wood Program ohjelmassa.

Terveisin, Alessandra, Alexander, Anastasia, Ata, Chisato, Constanza, Djoeke, Esin, Jack, Lucinda, Philip, Sichen, Veronika, Yiyang, Yu

Varaa yöpyminen täällä.